Giv en hånd...

Giv en hånd...


Søren Espersen i Sjællands Storkreds

 

Jeg er Dansk Folkepartis folketingskandidat i Kalundborgkredsen (Kalundborg & Odsherred) - i Sjællands Storkreds.

Så bor du i en af følgende kommuner, kan du ved folketingsvalg stemme personligt på mig - eller måske ligefrem give mig en hånd med i valgkampen:


Kalundborg

Odsherred

Faxe

Greve

Guldborgsund

Holbæk

Køge

Lejre

Lolland

Næstved

Ringsted

Roskilde

Slagelse

Solrød

Sorø

Stevns

Vordingborg
Søren Espersen:


I Dansk Folkeparti er vi altid rustet til et folketingsvalg, da vi jo aldrig kan vide, hvornår der trykkes på knappen påny. Vi forbereder vi os derfor grundigt. Men vi klarer det jo ikke alene.


Har du lyst, tid og energi til, når det igen går løs, at give mig en hånd med i Sjællands Storkreds, vil det blive meget værdsat. Uanset alder, uanset tid - og uanset kræfter vil du kunne hjælpe:

* Du kan uddele valgbrochurer - når som helst det passer dig - uanset hvor du bor eller færdes i Sjællands Storkreds: På arbejdspladser, på torve, gader og stationer - eller husstandsomdeling

* Du kan hjælpe med ophængning af valgplakater.


Vær med på holdet!


Har du lyst og energi til at være en del af mit valgkamp-hold, så send en mail til sekretær, Ulla Raaschou df@ulra.dk - tlf. 33375124 eller enten til formanden i Kalundborgkredsen, Peer Justesen email: peer.justesen@ka-net.dk

eller formanden i Odsherred, Kim Buurskov email: kbu.df1@gmail.com

- med en angivelse af, hvad du kunne tænke dig at gøre for mig og DF, og hvad du mener, du har kræfter og energi til.

 

Økonomisk bidrag

Ønsker du at give et pengebeløb - stort eller lille - til min valgkamp, vil det naturligvis være meget velkomment. Det går i så fald via DF-lokalforeningen i Kalundborg hvor kassereren vil tage imod pengene og sørge for, at pengene bruges i valgkampen til annoncering og lignende. DF-Kalundborg har til dette formål oprettet en valgkonto 0519-293596 - og ethvert beløb, stort eller lille, vil blive modtaget med glæde.


Send meget gerne en mail til mig - dfsesp@ft.dk - om beløbet, således at jeg vil kunne takke personligt. Ønsker du derimod anonymitet og bare indsætter beløbet, er takken naturligvis lige stor, og dit ønske om anonymitet vil blive respekteret.